Handlekurven er tom.

Informasjon om Inbao:
Inbao selger varer i hovedsak via Internett, til lavere priser enn i vanlige butikker. Fordi vi selger våre produkter gjennom vår nettbutikk i stedet for vanlige butikk, unngår vi blant annet høye husleier og dyre varekostnader, personell, inventar og lager eksponering. Det betyr lavere kostnader som fører til at vi kan tilby lavere priser til våre kunder.

Vi har godt samarbeide med ledende leverandører, vi kutter mellomhender for å få ned prisene og vi bruker anerkjente transportører som hjelper oss å levere over hele landet til gode fraktpriser.

Flere og flere forbrukere oppdager det enkle og praktiske ved e-handel. Vår butikk er alltid åpen, og her har du tilgang til vår komplette katalog, oppdatert informasjon om produkter og priser. Vi tilbyr flere trygge betalingmåter: VISA - MasterCard - RESURS bank finansiering - Inbao FAKTURA - KLARNA Faktura - KLARNA Finans - Kontant ved henting.

For enkelte varer tilbyr vi å handle direkte på våre lager og man kan også velge å hente selv - Ta kontakt.

Les gjerne mere om våre betingelser og kontaktinformasjon under INFOSENTER meny.

Postpakker under 35 kilo sender vi hele landet for kr.129,- og MERK: enkelte varer leverer vi fraktfritt - se det enkelte produkt.

Inbao Retail Group AS - Org. 987903759 MVA  

VISA  MasterCard    Klarna faktura   Klarna konto